Afbraakwerken

l

Afbraakwerken?

Voor u kunt beginnen met bouwen dienen er vaak nog afbraakwerken te gebeuren. Denk maar aan het afbreken van een bestaande woning op het perceel of het afbreken van stallen, koten en tuinhuizen. Soms staan er ook nog restanten van de vorige bebouwing die moeten afgebroken worden. Voor al deze zaken doet u het best beroep op een professionele aannemer die kan terugvallen op jaren expertise in de afbraakwerken.

Onze troeven

Afbraakwerken vragen natuurlijk een degelijke expertise en een professionele uitvoering. Er zijn echter nog drie kwaliteiten die wij zeer hoog in het vaandel dragen bij het uitvoeren van uw afbraakwerken.

FLEXIBEL EN STIPT
FLEXIBEL EN STIPT

Bij ons worden alle afbraakwerken stipt uitgevoerd. We passen ons met gemak aan en stellen ons flexibel op om alles op tijd netjes afgebroken te krijgen.

PERFECTIE ALS STANDAARD
PERFECTIE ALS STANDAARD

Afbraakwerken zijn een belangrijke stap in uw bouwproces. Daarom zorgen wij dat die perfect uitgevoerd worden, zonder uitzondering.

HOOGSTAAND MACHINEPARK
HOOGSTAAND MACHINEPARK

Wij investeren graag in deftige en krachtige machines zodat wij op de meest uiteenlopende bouwwerven de afbraakwerken tot een goed einde kunnen brengen.

Laat uw afbraakwerken uitvoeren door Bekaert Maarten

U kunt bij Bekaert Maarten terecht voor alle afbraakwerken, zowel gedeeltelijke sloopwerken als complete afbraakwerken. Wij doen onder andere:

  • Afbraak van residentiële gebouwen
  • Afbraak van industriële gebouwen
  • Slopen van gebouwen en bijgebouwen
  • Gevelafbraak
  • Stripwerken

Heeft u een vraag?

Moeten er afbraakwerken worden uitgevoerd bij u? Heeft u een idee maar twijfelt u over de uitvoering? Wij staan altijd voor u klaar met gepast advies!