Grondwerken

l

Grondwerken?

Bij het bouwen van een woning of gebouw is de ondergrond heel belangrijk. Er zijn altijd ingrijpende graafwerken nodig om het oppervlak klaar te krijgen voor uw bouwproject. Wat doen wij allemaal?

 

  • Uitgraven van de kelder, funderingen, rioleringswerken, grond egaliseren en/of nivelleren
  • Voorbereiding aanleg van een waterput, septische put of een tank voor stookolie bijvoorbeeld
  • Uitgraven van een zwembad
  • Voorbereiding aanleg oprit, terras.

Onze troeven

Grondwerken vragen natuurlijk een vlekkeloze service en een professioneel resultaat. Er zijn echter nog drie kwaliteiten die wij zeer hoog in het vaandel dragen bij het uitvoeren van uw grondwerken.

Flexibel en stipt
Flexibel en stipt

Bij ons worden alle grondwerken stipt opgeleverd. We passen ons aan en stellen ons flexibel op om alles op tijd uitgegraven te krijgen.

Perfectie als standaard
Perfectie als standaard

Grondwerken zijn een belangrijke stap in uw bouwproces. Daarom zorgen wij dat die perfect uitgevoerd worden, zonder uitzondering.

Hoogstaand machinepark
Hoogstaand machinepark

Wij investeren graag in deftige machines zodat wij op de meest uiteenlopende bouwwerven de graafwerken tot een goed einde kunnen brengen.

Laat uw grondwerken uitvoeren door Bekaert Maarten!

Kiezen voor Bekaert Maarten is kiezen voor zorgvuldig en nauwkeurig uitgevoerde grondwerken. Wij beschikken over het materiaal en de expertise om elk project tot een goed einde te brengen. Bij ons kunt u terecht voor:

Heeft u een vraag?

Moeten er grondwerken worden uitgevoerd bij u? Heeft u een idee maar twijfelt u over de uitvoering? Wij staan altijd voor u klaar met gepast advies!