Keerwanden

Keerwanden?

Heeft u hoogteverschillen in uw tuin? Of tussen twee percelen? Dit kan praktisch opgelost worden met een betonnen keerwand. Deze wand houdt water en grond tegen. Een betonnen keerwand weegt veel en heeft een brede steunvoet en doet op die manier dienst als barrière tussen twee oppervlakken met een hoogteverschil. Keerwanden zijn verkrijgbaar in L-vorm en als hoekelementen. Er is keuze uit verschillende lengtes en hoogtes.

Onze troeven

Een keerwand plaatsen moet gebeuren door een vakman met de nodige kennis van zaken en ervaring. Dankzij onze materiaalkennis en expertise kunnen wij bij iedereen de juiste keerwand voorzien. Zoals altijd houden wij onze drie principes in het achterhoofd.

FLEXIBEL EN STIPT
FLEXIBEL EN STIPT

Wij leveren stipt, zonder schuiven met de deadlines. We passen ons met gemak aan en stellen ons flexibel op om uw keerwand mooi op tijd geplaatst te krijgen.

PERFECTIE ALS STANDAARD
PERFECTIE ALS STANDAARD

Het plaatsen van een keerwand is een precisiewerk dat correct moet uitgevoerd worden. Wij zorgen dat uw keerwand perfect geplaatst wordt, zonder uitzondering.

HOOGSTAAND MACHINEPARK
HOOGSTAAND MACHINEPARK

Wij investeren graag in degelijke en goede machines zodat wij uw keerwand netjes en vlot kunnen plaatsen.

Laat uw keerwanden plaatsen door Bekaert Maarten!

Keerwanden kennen verschillende toepassingen. Zo kunt u keerwanden inzetten om hoogteverschillen in de tuin op te vangen of om uw terras te verhogen of te verlagen. Ook voor zwemvijvers of zwembaden worden ze gebruikt. Of als basis voor uw tuinafsluiting. De mogelijkheden zijn eindeloos! Keerwanden vragen niet veel plaatsingstijd en zijn onmiddellijk in gebruik te nemen.

Heeft u een vraag?

Is uw tuin een heuvellandschap en heeft u hierdoor problemen met water? Wilt u graag uw terras verhogen of verlagen? Heeft u een idee maar twijfelt u over de mogelijke uitvoering? Wij staan altijd voor u klaar met gepast advies!