Grondverzet

l

Grondverzet?

Blijft er na het uitgraven een teveel aan aarde over of heeft u extra aarde nodig om een put op te vullen? Wij scheppen de uitgegraven aarde op en hergebruiken die elders op uw werf of we brengen ze weg als u ze niet meer nodig heeft. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wat u met die berg aarde gaat doen.

Onze troeven

Grondverzet is een stevige klus die u best overlaat aan een vakman. Dankzij onze kennis en expertise is dit een routinewerk voor ons. Zoals bij elk werk dat wij uitvoeren houden wij vast aan drie principes.

FLEXIBEL EN STIPT
FLEXIBEL EN STIPT

Bij ons worden alle werken stipt opgeleverd. We passen ons met gemak aan en stellen ons flexibel op om uw grond netjes op tijd verzet te krijgen.

PERFECTIE ALS STANDAARD
PERFECTIE ALS STANDAARD

Het weghalen en aanbrengen van grond is een grote en belangrijke stap in uw bouwproces. Daarom zorgen wij dat dit werk perfect uitgevoerd wordt, zonder uitzondering.

HOOGSTAAND MACHINEPARK
HOOGSTAAND MACHINEPARK

Wij investeren graag in deftige en krachtige machines zodat wij uw grond probleemloos en efficiënt kunnen weghalen, wegvoeren en elders terug uitstorten.

Laat uw grond aan- en afvoeren door Bekaert Maarten!

Aarde afvoeren en aanvoeren is voor ons dagelijkse kost. Na het aanvoeren is het belangrijk om uw grond zo egaal mogelijk te maken, zodat u er probleemloos bijvoorbeeld een tuin of asfalt of beton op kunt aanleggen. Dankzij het oog voor detail en de jarenlange ervaring van Bekaert Maarten bent u zeker van een degelijke uitvoering van dit karwei.

Heeft u een vraag?

Heeft u grond die moet worden afgevoerd? Of heeft u een put die moet worden gedicht? Heeft u een vraag over de uitvoering? Wij staan altijd voor u klaar met gepast advies!