Opritten

Opritten?

Uw oprit is niet alleen functioneel, hij is ook mee bepalend voor de uitstraling van uw woning. Hoe praktisch zou het zijn als er na de grondwerken meteen een nieuwe oprit kan voorzien worden? Of als uw oude oprit uitgegraven wordt en meteen vervangen wordt door een nieuwe? Een oprit aanleggen is niet simpel. Er moet gegraven worden tot op de juiste diepte, er moet steengruis en stabilisé voorzien worden, enz. Werk voor een vakman dus!

Onze troeven

Een oprit aanleggen is vakwerk. Dankzij onze materiaalkennis en ervaring kunnen wij bij iedereen de juiste oprit voorzien. Zoals altijd houden wij onze drie principes in het achterhoofd.

FLEXIBEL EN STIPT
FLEXIBEL EN STIPT

Wij leveren op tijd. We passen ons met gemak aan en stellen ons flexibel op om uw oprit mooi op tijd aangelegd te krijgen.

PERFECTIE ALS STANDAARD
PERFECTIE ALS STANDAARD

Het aanleggen van een oprit is een precisiewerk dat correct moet uitgevoerd worden. Wij zorgen dat uw oprit foutloos geplaatst wordt, zonder uitzondering.

HOOGSTAAND MACHINEPARK
HOOGSTAAND MACHINEPARK

Wij investeren graag in degelijke en goede machines zodat wij uw oprit netjes en vlot kunnen uitgraven en vervangen door een nieuwe.

Laat uw oprit aanleggen door Bekaert Maarten!

Als uw oprit goed aangelegd is, heeft u er ettelijke jaren zorgeloos plezier van. De aanleg van een oprit vraagt praktijkervaring en materiaalkennis. Anders riskeert u dat er scheuren en barsten ontstaan. Wij houden rekening met het graafwerk en de drainage van uw grond. We zorgen dat boordstenen goed gepositioneerd staan en zorgen dat de oprit correct gevoegd is.

Heeft u een vraag?

Bent u uw huidige oprit beu en wilt u die vervangen door een nieuwe? Bent u aan het bouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een oprit? Wij staan altijd voor u klaar met gepast advies!