Regenwaterputten

l

Regenwaterputten?

Tegenwoordig bent u bij het bouwen of verbouwen in veel gevallen verplicht een regenwaterput te voorzien. Los daarvan heeft een regenwaterput ook voor u heel wat voordelen. Het water dat wordt opgevangen kan nu gebruikt worden om het toilet door te spoelen of voor uw wasmachine. U kunt er uw sproeisysteem in de tuin op aansluiten of een stuk goedkoper uw auto wassen bijvoorbeeld. U verspilt minder water en dat scheelt een stuk in de portemonnee!

Onze troeven

Een regenwaterput plaatsen vraagt vanzelfsprekend kennis van zaken en vakmanschap. Dankzij onze ervaring en materiaalkennis kunnen wij bij iedereen de juiste regenwaterput installeren. Zoals altijd houden wij onze drie principes in het achterhoofd.

FLEXIBEL EN STIPT
FLEXIBEL EN STIPT

Wij gaan steevast voor een stipte oplevering. We passen ons met gemak aan en stellen ons flexibel op om uw regenwaterput mooi op tijd geplaatst te krijgen.

PERFECTIE ALS STANDAARD
PERFECTIE ALS STANDAARD

Het plaatsen van een regenwaterput is een ingrijpend werk dat correct moet uitgevoerd worden. Wij zorgen dat uw put perfect geplaatst wordt, zonder uitzondering.

HOOGSTAAND MACHINEPARK
HOOGSTAAND MACHINEPARK

Wij investeren graag in degelijke en goede machines zodat wij uw put probleemloos kunnen uitgraven en uw regenwaterput kunnen plaatsen.

Laat uw regenwaterput plaatsen door Bekaert Maarten!

Bekaert Maarten plaatst regenwaterputten in allerlei formaten (van 1500 tot 20 000 liter). Wij houden de werf steeds zo proper mogelijk en werken strikt volgens de regels en voorwaarden. Zo bent u steeds in orde met alle wettelijke bepalingen. U mag er zeker van zijn dat u de investering snel terugwint dankzij de aanzienlijk lagere drinkwaterfactuur.

Heeft u een vraag?

Wilt u graag besparen op de waterfactuur en een regenwaterput laten plaatsen? Of gaat u bouwen en dient u een put te voorzien? Twijfelt u over de mogelijke uitvoeringen? Wij staan altijd voor u klaar met gepast advies!