Betonvloeren

l

Betonvloeren?

Wilt u graag een betonvloer in uw garage, loods of wilt u een parking of oprit voorzien? Als de funderingen uitgegraven zijn of het terrein is uitgevlakt plaatsen wij ijzeren bewapeningsnetten. Het beton wordt met een pomp gestort. Daarna wordt het beton met onze apparatuur op de juiste hoogte gebracht, zowel horizontaal of op een helling. De laatste stap is het gestorte beton polieren. Dit geeft de vloer glans en hierdoor is die ook makkelijk in onderhoud en blijft hij zo goed als stofvrij. Polieren verlengt ook aanzienlijk de levensduur van uw betonvloer.

Onze troeven

Het gieten van een betonvloer vraagt oog voor detail en vakmanschap. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij beton gieten voor de meest uiteenlopende doeleinden. Zoals altijd werken wij op basis van drie principes.

FLEXIBEL EN STIPT
FLEXIBEL EN STIPT

Stiptheid is onze grote troef. We passen ons met gemak aan en stellen ons flexibel op om uw betonvloer mooi op tijd gegoten te krijgen.

PERFECTIE ALS STANDAARD
PERFECTIE ALS STANDAARD

Een betonvloer met fouten in ziet er niet uit. De meeste betonvloeren worden intensief gebruikt en moeten dan ook zo aangelegd worden. Daarom zorgen wij dat u uw vloer perfect gegoten wordt, zonder uitzondering.

HOOGSTAAND MACHINEPARK
HOOGSTAAND MACHINEPARK

Wij investeren graag in degelijke en verfijnde machines zodat wij uw beton probleemloos en naadloos kunnen gieten, nivelleren en polieren.

Laat uw betonvloer gieten door Bekaert Maarten!

Na het in orde brengen van de nodige grondwerken kunt u ook het gieten en polieren van uw betonvloer aan ons toevertrouwen. Zo vermijdt u een omslachtige afhandeling met verschillende aannemers die op elkaar moeten wachten. Geniet van het voordeel van één contactpersoon voor al uw vragen en updates!

Heeft u een vraag?

Wilt u beton laten gieten in uw loods? Wilt u een betonnen oprit of parking aanleggen? Heeft u een idee maar bent u niet zeker over de uitvoering? Wij staan altijd voor u klaar met gepast advies!